Направи си сам комплект за удължаване на мигли

Клъстерните мигли за домашно приложение от Nanolash наскоро се появиха на козметичния пазар и бързо си спечелиха куп последователи. Трябва да призная, че нямах търпение да тествам тези клъстери за домашно удължаване на мигли. Най-накрая дойде време да ги изпробвам!

По природа миглите ми са доста деликатни. Дори лошата спирала за мигли може да ускори загубата им. Използвах всевъзможни балсами и серуми, за да им помогна да възстановят нормалното си състояние. Отначало се страхувах да поставям изкуствени мигли, защото мислех, че мога отново да си повредя миглите. Положителните отзиви онлайн обаче ме насърчиха да опитам.

Помогнаха ли ми DIY Lash Extensions? Научете моето мнение!

Леки клъстерни мигли от Nanolash – първите ми впечатления

Поръчах DIY Lash Extensions като част от пълен комплект за удължаване на мигли. Той включва лепило, фиксатор, отстраняващо средство и специални пинсети. Можете обаче да поръчате миглите и без всички аксесоари.

Избрах един от осемте стила. Исках клъстерите мигли да пасват възможно най-добре на формата на окото ми. Каква приятна изненада! В кутията намерих клъстери от мигли в три размера с дължина: 10, 12 и 14 мм. Вече можех да си представя всички перфектни визии на миглите, които бих могла да създам за сватби, рождени дни и за ежедневието!

DIY Lash Extensions са меки и приятни на допир. Приветствам факта, че косъмчетата не са твърди. Твърдите изкуствени мигли могат да изглеждат гротескно. Вниманието ми беше привлечено и от тънката черна лента, на която се поставят миглите. Тя ви позволява умело да прикриете съединяването и да прикрепите снопчето така, че да пасне идеално на линията на миглите.

Оцених първите си впечатления с 10/10!

Как да прилагате DIY Lash Extensions у дома? Моето поставяне с Nanolash!

Чудейки се как да нанеса клъстерни мигли у дома, веднага посегнах към инструкциите, включени в опаковката. Всичко изглеждаше съвсем логично и просто. Производителят твърди, че поставянето ще отнеме не повече от 10 минути. Започнах да отчитам времето.

Нанесох един слой от лепилото. Благодарение на специалния апликатор то се нанася бързо и лесно. С помощта на пинсетата хванах едно клъстерче и го поставих на около 1 мм от основата на миглите. Направих същото с останалите клъстери и повторих същия процес на другото око.

Какви са наблюденията ми след първото поставяне на DIY Lash Extensions? Ами:

  • нанасянето всъщност ми отне по-малко от 10 минути;
  • лепилото стана лепкаво след около 30 секунди, което направи нанасянето много по-бързо;
  • клъстерите се сливат чудесно с естествените мигли.

С една дума, DIY Lash Extensions ме изненада положително.

изкуствени мигли nanolash

Harmony DIY Lash Extensions бяха перфектно съчетани с естествени мигли. Това е перфектен модел за ежедневието и за специални поводи.

Какво мога да кажа за издръжливостта на клъстерите мигли Nanolash?

Преди да си купя тези клъстерни мигли за домашно приложение, забелязах от информацията на производителя, че снопчетата могат да се носят в продължение на 5 дни. Възползвах се от шанса и довърших поставянето точно преди бизнес пътуването си.

След първите пет дни не забелязах никаква промяна във външния вид на миглите. При завръщането ми, което беше след 8 дни, те все още бяха на мястото си. Все пак се постарах да полагам правилни грижи за клъстерите си от изкуствени мигли. Грижех се за зоната около очите и избягвах да спя по корем. Изглежда, че това беше начинът да удължа ефекта от приложението.

В крайна сметка реших да махна снопчетата. Марката Nanolash посочва, че те са предназначени за еднократна употреба. Не съм съвсем съгласна с това. След като ги свалих, забелязах, че снопчетата не се деформират и не променят формата си. Отстраних остатъците от лепилото с помощта на препарата за премахване на Nanolash. По мое мнение мога спокойно да използвам клъстерите повторно.

Направи си сам комплект за удължаване на мигли

Клъстерни мигли Nanolash за домашно приложение – бих ли ги препоръчала?

DIY Lash Extensions е продукт, който ме изненада положително. По мое мнение това са най-добрите клъстерни мигли, които съм тествала досега. Похвала заслужават както издръжливостта, така и лекотата на нанасянето им.

Има причина клъстерните мигли Nanolash да получават толкова положителни онлайн отзиви. След като тествах продукта, мога само да потвърдя това.