Нито една от вас няма съмнения, че в стремежа към перфектния външен вид, заедно с косата е важна и нашата кожа. Искаме лицето ни да изглежда отпочинало, свежо, гладко и лъчезарно, но не лъскаво или сухо. Искаме кожата ни да има идеално равномерен тен и да скрием всички несъвършенства и бръчки … какви бръчки?

Повечето от основите действат само за кратък период от време, което е повече или по-малко от 2-4 часа след нанасянето. Мечтата за естествена и красива кожа рядко има възможност да се сбъдне. Освен ако не дадете шанс на този малък чудотворец – Dior Dream Skin Perfekt Skin Cushion. Какво прави този продукт едно чудотворно средство за перфектен външен вид на кожата? Най-вече не само, че прикрива всички несъвършенства, но също така и подобрява състоянието на кожата. Неговата „чудотворна сила“ се основава на два природни компонента: Longoza и Opilia. Longoza е цвете, култивирано на Мадагаскар и оценено заради разкрасяващи и укрепващи си свойства към кожата. От друга страна, Opilia е растение, намиращо се в тропическите региони на света, и расте със жълти сливи, като плодовете имат подмладяващи, хидратиращи и антиоксидантни свойства. Благодарение на силата на описаните по-горе растения, фон дьо тенът напоен в нежна дишаща гъба- възглавничка подобрява външния вид на кожата, премахва свободните радикали и ефективно покрива всички петна и обезцветявания. Аз бях изненадана от високия слънцезащитен филтър на Dream Skin (SPF 50).

Dior Perfect Skin Cushion има формата на възглавничка, която е поставена в кръгъл буркан и към която вие получавате резервна вложка… Приложението е просто невероятно: има течаща консистенция с изключително лека формула, като приложението е мечта, защото се разпространява много добре на кожата. Можете да го приложите с пръсти или с плоска четка за фон дьо тен. Dream Skin прецизно се слива с кожата, оставяйки кожата ви с усещането за комфорт. Можете също да го почувствате при допир: лицето ми стана напълно гладко почти веднага след прилагането на фон дьо тена. Наистина е трудно да се окажете с маска ефект. Фон дьо тенът осигурява перфектен, естествен ефект при замаскирването на кожата. Предлага се само в четири нюанса, поради факта, че се смесва с кожата толкова добре, че може да съответства на всеки тип. Изборът на подходящ цвят на продукта е лесен, вече няма нужда да избирате от „шестдесет“ различни нюанса, където единият е точно същият като следващия и предишния. След това излизате от магазина за козметика и на дневна светлина винаги се оказва, че сте с оранжево лице. Dream Skin наистина оставя кожата красива като една мечта. Имам намерение да изпробвам други продукти от тази колекция и когато това стане – ще ги прегледам за вас .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *