Какво да направите, за да подсилите миглите си? Опитвате ли да ги подхраните някак? Досега се е вярвало, че миглите са просто мигли – родени сте с тях и трябва сте щастливи с начина, по който изглеждат, без значение дали сте доволни или не. Всъщност можете – или дори трябва – да подобрите външния вид на ресниците и да се погрижите за тях. Когато го направите, можете да очаквате миглите ви се повлияят положително. Рициновото масло, което традиционно се е използвало от бабите ни, не ми хареса на 100% или може би просто съм нетърпелива. Преди време попаднах на информация относно серумите за мигли. Сигурна съм, че повечето от вас вече знаят за този продукт. Той породи моя интерес. Купих си най-високо оценения – Lashcode получава позитивни ревюта и е казано, че предоставя добри резултати. Наистина ли е така?

Lashcode: цена, описание, от къде да го закупите

Lashcode е една от козметиките, които можете да си купите без да напускате дома си. Има 2 неща, които ми направите добро впечатление: бърза доставка (ако не се бъркам, моя пристигна след 3 дни) и фактът, че този серум беше добре защитен в картонена кутия. Специални оферти и намаления са налични на официалния сайт на Lashcode, правейки продукта още по-привлекателен. Като цяло, Lashcode идва в по-голяма опаковка от повечето подобни козметики, ефикасен е и стига за много дълго. Опаковката е красива, стилна и може да се насладите на външния вид на шишенцето. Харесва ми да имам красиви продукти за красота, така че обръщам внимание и на дизайна – това е важно за мен. В този случай, смятам опаковката на Lashcode за плюс 🙂

Когато стане въпрос за съставките, мога да кажа, че този серум е добре обмислен – просто е идеален 🙂 Не успях да открия странни вещества. Вместо това вътре има смес от съставки, всяка със специална роля. Когато се комбинират заедно, те създават уникална смес, направена за подобряване на състоянието на ресниците и за да ги прави наистина красиви.

Моите мигли преди процедурите с Lashcode

Ресниците ми не бяха трагични, но не бяха и страхотни. Не можех да се похваля с красиви и гъсти мигли. Освен това ресниците ми имаха неприятната склонност да стават по-слаби и да опадват, когато имам стресиращ период или сезоните се сменят. Надявах се, че Lashcode ще ми помогне да кажа сбогом на проблемите с:

  • късите мигли
  • изтъняващите ресници
  • слабите мигли, които опадват

Миглите ми след процедурите с Lashcode

Започнах да го използвам преди месец – всъщност вече минаха 5 седмици. Може би някои от вас се чудят как се случва нанасянето на Lashcode. Нека ви убедя, че използването е детска игра:

  • премахнете грима
  • вземете Lashcode
  • използвайте четката, която идва с продукта, и я прокарайте по горните и долните мигли
  • легнете си

Чух, че можете да го използвате и върху веждите си, но не съм го тествала все още. Моите вежди са наред, което е успокоение! Нанасянето на Lashcode върху миглите отнема само няколко секудни, нищо повече не е нужно. Ако се страхувате да сложите апликатора близо до очите си, можете да използвате чиста и суха четка и да се упражнявате малко първо.

Не успях да видя разлика през първата седмица. Гледах внимателно, тъй като исках да забележа някакъв знак на подобрение, но за съжаление нямаше нищо. Очевидно нямаше да се откажа, тъй като знаех, че повечето серуми се нуждаят от поне 2 седмици, за да започнат да доставят резултати. Следователно, продължих да използвам Lashcode и скоро бях приятно изненадана! През втората седмица забелязах, че миглите ми са станали по-силни и тъмни! Забелязах и че благодарение на Lashcode ресниците ми не бяха толкова сухи. Вместо това те бяха по-устойчиви. Това беше страхотно! Разбира се, това ме мотивира още повече! При третата седмица нямаше нещо ново, но в началото на четвъртата забелязах, че миглите ми са по-различни. Докато ги наслоявах със спирала, видях, че изцапваха клепача ми – ясно доказателство, че са станали по-дълги! Забелязах и че малки мигли са започнали да растат измежду по-дългите. Искам да кажа, че ресниците ми станаха по-гъсти. Невероятно е колко бързо работи този серум. Сега разбирам защо са всички тези позитивни ревюта.

Lashcode: моето мнение

Това е най-добрият серум за мигли, който съм избирала. Много е ефективен и не е скъп, особено, когато разберете колко невероятни са резултатите. В допълнение, този серум за ресници не само подобрява растежа на миглите, но и ги правя по-тъмни и здрави: красиви, устойчиви, бляскави и добре хидратирани. Още веднъж Lashcode се радва на популярност, което не е изненадващо. Радвам се, че и аз мога да дам още едно позитивно ревю.

Добре, сега вече имам дълги мигли. Сега какво?

Ако използвате серум за мигли, не спирайте с процедурите, когато постигнете желаните резултати. Трябва да го нанасяте 2-3 пъти на седмица, за да поддържате резултатите. Освен това ресниците имат нужда от внимание, следователно:

  • бъдете нежни с тях, не търкайте очите си през деня и не използвайте сила, за да премахнете грима си
  • винаги проверявайте съставките в цветните козметики и избирайте само безопасни продукти – тези, в които няма странни вещества
  • използвайте нежни и висококачествени препарати за почистване, които съдържат само натурални съставки

Надявам се ревюто ми да ви помогне да си вземете правилния серум за мигли. Знаете ли за друг серум, който си струва да се препоръча?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *