Привет, защитавате ли косата си от топлината? Естествено нямам предвид само през летните дни, но и от сешоарите или изключително горещата преса. Подобни инструменти премахват водата от косъма. Как да я предпазите от увреждане? Използвам термозащитни спрейове от много месеци. Тествала съм много, така че съм готова да препоръчам най-добрите козметики. Това е честна класация: кой термозащитен спрей е най-добре да купите? Разберете сега!

Какво прави термозащитният спрей?

  • ИЗГРАЖДА ЗАЩИТЕН СЛОЙ ВЪРХУ КОСЪМА, ПРЕДПАЗВАЙКИ ОТ ТОПЛИНАТА И ЗАГУБАТА НА ВОДА
  • ЗАЩИТАВА ОТ ТОКСИНИ, СМОГ И УВРЕЖДАНЕ ОТ СВОБОДНИ РАДИКАЛИ
  • ПРЕДОТВРАТЯВА НАЕЛЕКТРИЗИРВАНЕТО ОТ ВЛАЖНОСТТА
  • СПИРА ХВЪРЧАЩИТЕ КИЧУРИ
  • УЛЕСНЯВА СТИЛИЗИРАНЕТО НА КОСАТА И ПОДХРАНВА 
  • ДОСТАВЯ БЛЯСЪК И ГЛАДКОСТ
  • МНОГО ОТ ТЯХ ПОМАГАТ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРЕСА ЗА КОСА

КЛАСАЦИЯ! Най-добрите термозащитни спрейове за коса – отзиви

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY, 200 мл

nanoil ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА: всяка коса, с ниска до висока порьозност, гъста, тънка, суха, увредена

Моят любимец <3 От отзивите мога да видя, че не е само мой любимец. Той е сред най-високо оценените термозащитни продукти. Обичам продуктите на Nanoil за коса. Този спрей позволява на прическата ми да изглежда по най-добрия начин, ухае прекрасно, не натежава на кичурите, поддържа косата безупречна цял ден. На всичкото отгоре е идеален за защита от слънцето, токсините, студеното време и сухия въздух. Добавените копринени протеини подхранват косъма в дълбочина, оставяйки косата красива, скоклива и бляскава. Не мога да спра да я докосвам, защото е толкова мека! Nanoil Heat Protectant Spray ме накара да забравя за наелектризирването. Накрая, трябва да кажа също, че цената е много добра.

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсйт – nanoil.bg

KEMON AND HEAT SPRAY 13, 200 мл

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА: тънка, крехка коса

Kemon е известен бранд, продаващ висококачествени продукти за грижа за косата. Този спрей заслужено е с добра оценка. Kemon And Heat Spray 13 е чудесен термозащитен спрей; не е богат на много хранителни вещества, но това е нарочно – за да не натежава на тънката, крехка коса. Феруловата киселина и флавоноидите от гроздови семки се грижат за слабите кичури, като ги предпазват от вредното влияние на външните фактори и сешоарите. Този спрей помага и за укротяване на наелектризирването и фиксиране на косата – не чак за през целия ден, но дори няколко часа са голямо постижение, ако кичурите са тънки.

PHILIP B THERMAL PROTECTION SPRAY, 60 мл

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА: гъста, тежка коса с ниска порьозност

Въпреки че тънката коса, която е ниска порьозност, е по-устойчива на топлинно увреждане от тънките, крехки кичури, все още има риск – всеки косъм може да се повреди. Дори и кичурите ви да са гъсти и здрави, мисля, че е по-добре да се подсигурите, отколкото да съжалявате, затова трябва да защитите косата от слънцето, студа и топлината. Philip B Thermal Protection Spray е направен с тази цел, както и помага за стилизиране на твърдите и тежки кичури. Формулата е с полезни амино киселини, растителни екстракти, витамин Е и рициново масло – идеална за гъста коса, която лесно се омазнява. Рициновото масло действа и за защита на цвета на кичурите, спирайки избеляването му. Това е наистина добър термозащитен спрей, но според мен цената е прекалено висока и опаковката е малка.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL HEAT/UV PROTECTIVE PRIMER, 250 мл

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА: всяка коса, най-подходящ за сухи и къдрави кичури

Това не е продукт за всеки, тъй като е на основата на масла, така че вероятно ще натежи на крехката коса, която е податлива към натрупване на продукт. Формулата е пълна с шест масла, които предпазват от увреждане от външни агресори, сухота и дехидратация. Сместа от толкова много масла е тежка, но е чудесна за укротяване на сухата, твърда коса. Ако кичурите ви лесно губят вода и се накъсват, както и се повлияват от сешоара или другите горещи стилизиращи инструменти, тогава Bumble and Bumble Primer ще ви помогне много по време на ежедневната грижа за косата. Аз мога да го нанасям само по краищата на косата, защото, ако го напръскам по цялата коса, тя започва да изглежда мазна. Ако ви е любопитно за маслата, включени в този спрей, ето кои са те: масло от сладък бадем, масло от гроздови семки, кокосово масло, масло от макадамия, масло от арган, масло от шафран и масло от монои.

DAVINES ESSENTIAL HAIRCARE MELU HAIR SHIELD, 250 мл

ТЕРМОЗАЩИТЕН СПРЕЙ ЗА: всички типове коса

Този спрей беше моят номер 1 преди да си взема продукта от Nanoil (който носи повече ползи на косата ми и е по-евтин!). Все пак, наистина го харесвах: екстрактът от леща Вилялба беше достатъчен, за да предпази от външните условия, да улесни стилизирането и да предотврати увреждането. Интересен факт: семената от леща са пълни със серицин и глутаминова киселина, които са аминокиселини, изграждащи естествения хидратиращ фактор.

Ще предпазите ли косата си, използвайки някой от термозащитните продукти в тази класация? Надявам се! Споделете постигнатите резултати! <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *