високооценен серум за лице с ретинол Nanoil

Преди известно време подобрих грижата за кожата си със серум с ретинол и затова искам да ви разкажа как проработи при мен, с какви ефекти ме дари и на кого бих го препоръчала. Заинтересовани ли сте?

Ретинол: витаминът на младостта

Отне ми много време, за да се накарам да използвам козметики с витамин А. Чувала съм много за това колкото добър е ретинола за бръчки и като цяло при проблеми при зряла кожа, но не исках да призная, че кожата ми вече е зряла. Моя приятелка беше тази, която най-накрая ме накара да променя мнението си. Това се случи, заради ефектите, които видях на нейното лице, създадени от процедурите с ретинол. Оказа се, че витамин А се справя и с хиперпигментация, акне и стареене. Няма нужда да чакам кожата ми да развие бръчки, за да включа серум с ретинол в грижата си. Когато се добави в лек серум за лице, тази хранителна съставка е мощен агент против стареене. И това е последното нещо, която ме накара да пробвам ретинола.

Nanoil Retinol Face Serum

Защо избрах серума за лице от Nanoil? Честно казано, това не беше първият ми избор, но предпочитам да забравя за предишните 2 продукта, които използвах преди Nanoil. Те не си струваха парите, които дадох.

препоръчван серум за лице с ретинол Nanoil

Харесах серума за лице от Nanoil, тъй като:

  • има много добра формула – кратка и проста, без ненужни филъри.
  • това не е мазен серум, а е с лека и течна консистенция.
  • прониква в кожата за няколко секунди, създавайки страхотно свежо чувство.
  • не запушва порите.
  • е безопасен дори и при хиперчувствителна кожа.
  • не струва много, всеки може да си го позволи.

Какво съдържа серумът за лице от Nanoil?

Бих искала да се фокусирам върху простата и кратка формула, тъй като това си струва да се анализира. Повечето серуми за лице, които съм използвала са пълни с изкуствени добавки, които не правят много освен да запушват порите.

Но Nanoil Retinol Face Serum е напълно различен! Направен е само от важни съставки, което е причината да е толкова добър в подобряването на здравето на кожата и външния й вид по напълно натурален начин. Двете най-важни са:

  1. Витамин С – (ретинолът) регенерира, подобрява стегнатостта, ексфолира мъртвите клетки, ревитализира.
  2. Пунарнава – (растителен екстракт) бори се със свободните радикали и подхранва

Естествено, има консерванти, но само леки такива, благодарение на които можете да се насладите на серума по-дълго. Всъщност можете да прочетете целия списък със съставките тук www.nanoil.bg – просто ги вижте.

Ефекти, които обожавам!

Време е за най-добрата част от ревюто, която включва ефектите от Nanoil Retinol Face Serum. И има много за описване, тъй като в моя случай резултатите са повече от очакваното. Бях напълно изненадана и ми е много интересно, дали и при вас се е случило същото, така че моля напишете ми в коментарите.

След първото използване:

моята кожа се обогати с вода, стана по-гладка, мека и свежа.

След 7 дни:

имах чувството, че този ефект на свежа, подхранена и хидратирана кожа не е временен и че тя започва да става по-устойчива и стегната.

След 14 дни:

фините линии почти изчезнаха, пигментационните петна се изсветлиха, кожата стана по-сияйна, гладка и стегната.

След 30 дни:

знаех, че този серум беше идеален за мен, тъй като ми възвърна младоликия външен вид и ефектите бяха дълготрайни и лесно забележими.

Nanoil серум за лице с ретинол

Бих ли препоръчала Nanoil Retinol Face Serum?

Сигурна съм, че вече сте разбрали, че съм голям фен на серума с ретинол от Nanoil. Бих го препоръчала на всеки, който иска да си възвърне младоликия външен вид и да се погрижи за кожата. За мен това е най-добрият серум срещу стареене, идеален при бръчки, пигментационни петна и увисване.

Ако трябваше да избера серум за лице отново, със сигурно бих се спряла на Nanoil Retinol Face Serum, защото – съм сигурна – че няма да откриете по-добър продукт против стареене в този ценови диапазон. Има страхотна формула, адекватно количество ретинол, чудесни растителни екстракти, лека текстура, приятен аромат и невероятна ефикасност.

Абсолютно го препоръчвам <3