Здравейте, мои красиви читатели!

Бях вдъхновена от моите приятели, които се появиха на последната ни среща, да напиша тази публикация. Наистина съм щастлива и благодарна за прекрасните комплименти. Знам, че не следват моя блог. Тъй като ме попитаха какво правя с косата си, реших да пиша за грижите, които полагам за косата си през лятото.

През лятото косата ми е по-буйна, отколкото през есента (когато повечето от Вас се оплакват от накъдряне на косата заради влажността на въздуха). За мен лятото е по-проблемно, защото слънчевата светлина не се отразява добре на косата ми. Трябва да се боря със сухия въздух през цялото време и да внимавам да не я утежня (избягвам утежняването с кератин). Използвам естествени масла, които осигуряват на скалпа ми допълнителна защита от слънчево изгаряне. За мен, маслото Nanoil е от най-готините продукти това лято. Предлага се в три варианта (в зависимост от състоянието на косата и увреждането й). Избрах средната версия – тази за коса със средна порьозност. Версията за малка порьозност е много примамлива; мисля, че ще бъде невероятна като подобряващо средство за краищата на косата. Що се отнася до Nanoil за коса с голяма порьозност, ще го опитам през есенните вечери, когато косата ми се нуждае от по-интензивно възстановяване и защита след лятото.

Тези, които имат проблеми при определянето на състоянието на косата, трябва да посетят уебсайта на Nanoil и да направят бърз тест за порьозност на косата. Това наистина улеснява избора. Статиите за грижа за косата, процедури с масла за коса и порьозност – публикувани на уебсайта – също са ценни. Прекарах много време в четене и все още искам да продължавам да ги следя заради някои ценни съвети.

В крайна сметка, Nanoil е ключовият елемент в летните ми грижи за косата. Освен това, инвестирах в шампоан и балсам без силикони и парабени, които са подходящи за моите коса и скалп. Обръщам внимание на аромата на продуктите и затова избрах Natura Siberica Frozen Berries. Продуктът има страхотен дизайн. Мога да се любувам на две бутилки Natura Siberica плюс Nanoil, в красива черна стъклена бутилка, която прилича на луксозен парфюм. Това е тайната на грижите за косата ми. Използвам Nanoil два пъти седмично, прилагайки го върху суха коса и скалп 30 минути преди измиване. След четири седмици косата ми изглежда съвсем различна – става по-гъста, по-жива и по-дълга, както и еластична и блестяща; като в реклама за шампоани. Надявам се обемът на косата ми да се увеличи през следващите четири седмици, защото Nanoil включва вещества, които стимулират космените луковици и растежа на косата. Мисля, че Nanoil е най-добрият продукт за косата ми през летните дни. Ако сте използвали която и да е от версиите, споделете впечатленията си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *