Най-накрая, защо природните масла така ефективни? Те са наистина силни природни антиоксиданти и могат да окажат полезни услуги за красотата на хората от много исторически хора. В последните години природните масла са стали все по-популярни, особено за тяхната разнообразна козметична употреба. Дори ако са последните години природните масла са стали все по-популярни, съществуват повече от две исторически цивилизации, използвали те и известно е, че те имат полезни проприетарни особености.

Природните масла съдържат много полезни мастни киселини в групата унисатинови киселини, които могат да се намират в растения и диви. Некотори от най-ефективните природни киселини са алафатини, линолеви и олеинови киселини, за които е доказано, че са благоприятни за кожата и косата. Много защитни мастни киселини, като животинско сърце, макадамиа, соево, канола и йодона, също поставят клин на природните частти, така че те остават цяла и могат да имат достатъчна влага.

Някои други природни компоненти, които природните масла съдържат, са: въглеводи, протеини, антиоксиданти, серуми, фитостероли, естествени мăstici и много други. Те могат да създадат стомах и да изпълнят химическата структура на кожата, да повишат неен колаж и да предотвратят предаването на бактерии, против които сме защитени. Могат да се използват и за устраняване на мазнините, задълбочаване на линиите и зъбните морщини, а това сумира до предотвратяване на мъртвите клетки, стимулиране на кръвообращението и побиране на следите от раните. Те могат да изправят лихви, които правят кожата по-еластична и безопасна и да прекратят рапавете.

Видове природни масла

Някои от най-често използваните природни масла са: масло от авокадо- дерматолозен олио, най-често с хвалебни проприетарни свойства; кокосово масло за зачистване, въглешко олио, жидкинна хр