Привет.

Днес съм приготвила кратко ревю на маска за коса, която без съмнение мога да нарека любимата ми за годината! Да, наистина казвам година, а не месец. Говоря за Nanoil Argan Hair Mask – подсилваща и интензивна маска за коса.

Сигурна съм, че всеки има своите любими продукти за грижа за кожата и косата. Козметиките, които ни помагат да подобрим външния си вид. За мен маската с арганово масло от Nanoil е точно такъв продукт. Обожавам я! Искате ли да научите причините, поради които я харесвам толкова много? Ако да, продължавайте да четете.

Nanoil Argan Hair Mask ревю

Нека да започнем с размера, цената и от къде можете да си купите този продукт, което е основната информация. Можете да поръчате всички маски от този бранд от официалния сайт (бих препоръчала да използвате тази опция, тъй като така ще можете да сте сигурни, че ще получите истинския продукт). Всяка от маските е 300 милилитрова, лека и кремообразна, нанася се лесно и не натежава на косата. Все пак това е всичко, от което се нуждаем, нали?

Официалният сайт на Nanoil от където аз взех своята маска тук: www.nanoil.bg

Сега ще ви кажа малко повече за съставките. Първо, списъкът е кратък, което е плюс, тъй като мисля, че на всички ни е писнало от тези дълги списъци, които почти не се събират на етикета. Искаме натурални и минималистични продукти и тази маска за коса ни дава точно това.

Докато анализирах маската от Nanoil, открих, 2 съставки, които привлякоха вниманието ми:

  • студено пресовано и нерафинирано арганово масло, използвано като основа за този продукт; от него идва силата на продукта. Това е натурален екстракт, който е богат на растителни стероиди, EFA, витамини, сквален и др. Просто всички съставки, от които косата ви се нуждае, за да се саморегенерира и да расте дълга. Тъй като е натурален емолиент, аргановото масло успява да подхрани, както и да защити кичурите от дехидратация (загуба на вода), висока температура и от слънцето.
  • пантенол (при витамин В5), който е важен, ако искате да поддържате нивата на колаген високи. Нека да ви напомня, че колагенът е естественият свързващ елемент на косъма, така че е добре да внимавате с нивата му. Пантенолът е отговорен и за заключването на влагата в косъма, което ревитализира косата и придава блясък.

Освен това, Nanoil Argan Hair Mask съдържа и няколко други съставки, които определят консистенцията и бързото абсорбиране. Това, което обичам в този продукт е, че не съдържа парабени, изкуствени аромати и други вредни вещества, които не искаме да слагаме на главата си. Как работи този продукт?

Маската за коса от Nanoil ми беше доставена преди повече от 3 месеца. Започнах да я използвам веднага, като я разпределях по кичурите след всяко измиване. И тъй като правя това по 2 пъти на седмица, това идеално пасна с упътването на опаковката. Естествено трябва да нанасяте маската върху влажна коса и да измивате след няколко минути, но не смятам, че това е проблем.

Особено, когато се има предвид ефекта, който е сигурен при използване на маската редовно. Много съм доволна, защото:

  • косата ми е по-силна и опадва по-малко.
  • косата ми е устойчива на наелектризирване, така че влагата не разваля прическата ми.
  • кичурите ми са уникално лъскави, гладки и изглеждат по-добре.
  • по-лесно ми е да стилизирам и разплитам косата.
  • кичурите изглеждат по-устойчиви и мисля, че са по-обемни.

Трябва да добавя и, че тази маска за коса доставя мигновени резултати. Само едно нанасяне е достатъчно, за да забележите, че косата е по-гладка и приятна на допир; няма възли, които да спират сресването. За да постигнете дълбоко регенериране, трябва да я използвате малко по-дълго време редовно.

А как е ефективността на Nanoil Argan Hair Mask? Е това беше още една приятна изненада за мен, защото имам нужда от около количество колкото орех, за да покрия равномерно косата си с маската от Nanoil – което е наистина много малко!

Заключение: бих ли препоръчала маската за коса с арган от Nanoil?

И ето къде ревюто ми идва към края си. Предполагам, че съм успяла да ви представя цялата важна информация: съставките, резултатите и текстурата на тази маска. Казах ви и за това какво мисля за този невероятен продукт, така че сега е време да обобщя.

Искам да ви кажа, че Nanoil Argan Hair Mask е най-добрата маска за коса, която някога съм нанасяла върху косата си. Знам, че има много различни видове коса и всеки си има своите нужди. Все пак силно вярвам, че тъй като Nanoil Argan Hair Mask е толкова лека, с добър състав и високо ефективна, би била добра грижа и ще ревитализира всяка коса без значение от вида.

Мисля, че няма нужда от повече писане. Просто влезте в споменатия сайт и си купете Nanoil Argan Hair Mask, за да се насладите на всички описани ползи. Моля не забравяйте да ми кажете дали този продукт ви харесва. Ще очаквам коментарите ви!

Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *