Хей, момичета!

Панда очи, натъпкани и слепени мигли, размазан очен грим … Всички сме преживели подобни или същите провали. Възможно ли е да се предотвратят такива грозни случки? Разбира се, че да! Прочетете, за да откриете тайните на красивия грим.

На първо място, кажете „НЕ на прекалено многото спирала!“

Залепналите мигли не са привлекателни. Те изглеждат като крака на паяк и предполагат, че вие все още не сте усвоили изкуството на гримирането. Какво можете да направите, за да се отървете от бучките спирала? Премахнете излишната спирала с кърпичка или с различна, чиста четка. Можете също така да измиете пръчката за спирала с почистващ препарат за грим или сапун преди всяко приложение. Не забравяйте да не вкарвате и изваждате четката непрекъснато; въздухът, който попада вътре изсушава спиралата.

Второ, топлинно извиване!

Не се нуждаете от електрическа маша за мигли. Просто загрейте обикновената си четка за извиване и я използвайте по време на грим. За невероятни резултати загрявайте приспособлението за няколко секунди. Изчакайте малко, докато се охлади, за да избегнете изгарянето. Извийте миглите и нанесете спиралата. Ефектът ще продължи цял ден.

Трето, не я размазвайте!

Онлайн магазините и аптеките са пълни със странни приспособления, които ще ви помогнат да направите грима на очите си. Без повече размацване върху клепачите или под очите. Просто ги притискайте към кожата под долните или над горните мигли и нанесете грима. Не забравяйте да измивате такива приспособления редовно; за предпочитане, използвайте сапун и препарати за премахване на грим и ги дезинфектирайте.

Четвърто, панда ефект!

Петната от спиралата и очната линия са известни като панда очи. Козметиката създава черен ръб на клепачите и под очите. Как можете да се справите с това? След извиване на миглите, нанесете талк или полупрозрачна пудра и ги изчеткайте с гребен или чиста пръчица от спирала. След това нанесете любимата си спирала и я оставяйте да поеме. Нанесете следващите слоеве, но не забравяйте да изчакате няколко минути, преди да се попие продукта. Евентуално можете да срешите миглите си със специален гребен. Вашият грим е завършен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *