Мои любими маниачки на грим,

Каня ви прочетете най-новия ми козметичен преглед. Този път се вглеждам по-отблизо в най-новия продукт, създаден в дерматологична лаборатория, Avène – минерална течност. Наскоро тази марка разшири обхвата на продуктите си с матиращи и оцветяващи течности. Струва ли си да си вземете един?

В края на публикацията ми добавих кратка информация за марката Avène за всички, които имат интерес към френските козметични лаборатории. Намерението ми не беше да заема половината от статията с него, тъй като исках бързо да стигна до същината. Насладете се на четенето 🙂

Козметика Avène – характеристика

Не бях обръщал внимание на марката, докато проблемът ми за атопичен дерматит не се влоши до такава степен, че не можех да работя нормално и никоя от наличните козметики от магазина не беше достатъчно силна, за да ми помогне. Зачервяването на кожата, усещането за парене и повечето инфекции ме накараха да посетя аптека, където ми беше препоръчано да използвам Avène dermocosmetic.

Avène е марка, която предлага нежни продукти с грижовно и лечебно действие, които са идеални за чувствителна кожа. Също така, тези продукти действат внимателно и в същото време са ефективни при борбата с възпаленията. Те са известни с това че предоставят влага и подхранващи вещества. И накрая, те могат да подсилят естествения киселинен баланс на епидермиса.

Нови продукти от Avène: минерални флуиди

Наскоро Avène се изправи пред очакванията на своите клиенти и пусна минерални течности на пазара. Чаках много време това да се случи, тъй като грижата за кожата на лицето е важна и малко е необходимо, за да се подсили възпаление, особено когато използваме неправилна козметика при слагането на грим. За съжаление … си изпатих поне два пъти.

Avène е комбинация от висококачествени продукти с тяхната универсалност. С най-висока ефективност са минералните течности, които влияят на нашата кожа по два начина:

  1. Те защитават кожата от слънчевата радиация (съдържат SPF 50+),
  2. Оцветяват и придават на кожата матираност, дарявайки я с ясен тен, без да я оставят да блести.

Какво е важно? Това е фактът, че   минералните течности на Avène съдържат 100% минерален комплекс, термална вода и токоферол. Благодарение на тези естествени вещества козметиката може да предпазва кожата от слънцето и деструктивното действие на свободните радикали, както и да облекчава раздразненията, успокоява кожата и я разкрасява. Според мен това е идеална цветна козметика, предназначена за хора с проблематичен тип кожа (като моята).

Avène – за марката

Това е френска марка, която произвежда козметика на базата на термална вода, произхождаща директно от вътрешната страна на френската почва. Планинският курорт, разположен в южната част на Франция, откъдето е взета вода, ежегодно се посещава от хиляди хора, страдащи от псориазис, атопичен дерматит и дори изгаряния на кожата. Дермокозметиката от Avène е популярна навсякъде по света и тази популярност се дължи на великите действия, които тя доставя. Нейната ефективност е потвърдена от над 300 лаборатории и клиники от цял свят. Освен това, козметиката Avène е номер едно във Франция, а в Европа заема второ място сред най-добрите фармацевтични продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *