Красивите и дълги мигли с впечатляваща извивка винаги са били моя мечта. Изкуствените мигли някак не ме привличаха, тъй като постоянно се притеснявах за състоянието на миглите си, които така или иначе са тънки и слаби по природа. Затова реших да намеря най-добрата спирала за мигли сред най-популярните и препоръчвани продукти. Запознайте се с моите фаворити!

Какво за мен е важно да притежава моята спирала?

Спиралите за мигли се предлагат във всеки козметичен магазин. Обикновено се предполага, че те гарантират хубава извивка и ефект на по-дълги и гъсти мигли. Повярвайте ми, тествах много спирали от дрогериите и единственото, което открих, е, че обещанията на производителите далеч не отговарят на действителността.

Започнах да търся спирали за мигли, които се препоръчват от жени в интернет. Попаднах на няколко конкретни марки и без да се замислям, добавих продуктите в количката си за пазаруване.

Основното нещо, което очаквам от една добра спирала, е тя да се грижи за миглите ми и да има сравнително безопасна, естествена формула. За мен е важно също така тя да не се износва през деня, което досега обикновено беше проблем при използването на спирали от дрогериите.

Тествах всеки от продуктите в продължение на няколко дни. Вижте кои от тях мога да препоръчам на всички вас!

Спиралите за мигли, които преминаха успешно моите тестове!

Както споменах по-рано, една добра спирала трябва да се отличава. Тя не трябва да се разслоява и трябва да не образува бучки. Въз основа на тези фактори съм подготвила списък с най-добрите спирали за мигли, които са се справили изключително добре при мен!

1. Nanolash Mascara

Спиралите за мигли Nanolash заеха първото място в моята класация. Особено ми хареса фактът, че марката предлага две версии на продукта:

Това ми позволи да избера тази, която най-добре отговаря на моите нужди. Първият контакт със спиралата Nanolash беше изключително приятен. Стилната опаковка, меката, перфектно оформена силиконова четка и кадифената текстура направиха нанасянето бързо и лесно.

Забелязах, че миглите ми бяха приятно разделени, повдигнати и покрити от корена до върха! Нещо повече, тази спирала издържа през целия ден! Тя не се изтриваше и не оставяше следи по клепачите ми. Не се размаза дори по време на силен дъжд. Що се отнася до мен, тя е безспорен фаворит.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara е още един пример за спирала, която ми се отрази чудесно. Тази удължаваща и уплътняваща спирала се предлага и със силиконова четка. Благодарение на усъвършенстваната ѝ форма можете лесно да покриете дори най-късите мигли.

Спиралата за мигли Lashcode гарантира, че ще постигнете впечатляващ ефект с минимални усилия. Още след първото движение с четката видях огромна разлика. Както и при спиралата за мигли от Nanolash, този продукт също не се изтрива и не се размазва.

3. Lancome Hypnose Mascara

Следващата в моята класация е спиралата на Lancome. Тя има малко по-различно оформена четка, въпреки че това не предизвиква сериозни проблеми по време на нанасянето. Бързо забелязах, че миглите ми станаха по-дълги и увеличиха обема си, подчертавайки дълбочината на погледа ми.

За съжаление забелязах, че в края на деня тази спирала изглеждаше леко размазана. Факт е, че нанасях малко повече слоеве, но нямах този проблем със спиралата на Nanolash. Това е един от основните недостатъци на спиралата на Lancome.

4. Mac Mineralize Mulit-Effect Lash

На следващото място поставих спиралата Mac Mineralize Mulit-Effect Lash. Това е доста надежден продукт, който не слепва миглите и ги разделя красиво. Малко по-дебелата четка изисква известна практика по време на нанасянето, но покрива добре дори по-късите мигли.

Mac Mineralize Mulit-Effet Lash е спирала, която не издържа цял ден върху миглите ми. Доста бързо получих панда ефект, от който трябваше бързо да се избавя. Това беше доста проблематично за мен, въпреки че що се отнася до резултатите, постигнати с тази спирала, нямам сериозни оплаквания.

Обобщение на класацията

Ако трябва да ви препоръчам една спирала с чиста съвест, определено бих заложила на спиралата Nanolash. Тя отговори на всичките ми изисквания на 100% и успя да повдигне естествено тънките ми и слаби мигли. Спиралата от Lashcode също заслужава да бъде спомената, тъй като тя също се справи доста добре с моите мигли.

Останалите продукти, които класирах, също са сред най-добрите, въпреки че забелязах дребни несъвършенства, които не изпитах при спиралата Nanolash, например.

Разбира се, всеки от вас може сам да тества различните продукти и да сподели отзивите си. Не забравяйте, че миглите осигуряват най-красивата рамка за очите, а добре подбраната спирала може да разкрие пълния потенциал дори на най-деликатните мигли!