Komplekt za povdigane i laminirane na migli

Миглите ми не никога впечатляваха със състоянието или вида си. Трябва да призная, че най-вече аз самата пренебрегвах грижата за тях. Дълго време носех изкуствени мигли и използвах различни козметични продукти. Сега обаче реших да тествам Nanolash Lift Kit. Вижте дали успях да ламинирам миглите си в домашни условия и какви са резултатите!

Защо избрах да ламинирам миглите си в домашни условия?

Както споменах, миглите ми не бяха в най-доброто състояние. Бяха по-скоро къси, прави и тънки. Знаех, че повдигането на миглите може не само да ги удължи и извие, но и да ги възстанови. Всъщност се заинтересувах от тази процедура много отдавна…

Перспективата за големи разходи в козметичен салон обаче не беше убедителна за мен. В момента, в който Nanolash Lift Kit се появи на пазара, реших да го поръчам.

Производителят декларира, че извършването на повдигане на миглите в домашни условия е лесно, а самият ефект може да продължи до 8 седмици. Ако трябва да съм честна, не вярвах съвсем на тези 8 седмици, заради състоянието на миглите ми. В същото време, след като вече има сравнително евтин вариант за възстановяването им, защо да не пробвам?

Komplekt za laminirane na Migli nanolash

Nanolash Lash Lift Kit – първи впечатления

Поръчах комплекта за повдигане и ламиниране на мигли Nanolash направо от уебсайта на производителя. Веднага забелязах стилната опаковка, която, предполагам, вече се е превърнала в запазена марка на Nanolash. Това не е първият продукт от марката, който тествам. Досега никога не съм оставала разочарована.

След като отворих кутията, открих:

 • 3 ламиниращи разтвора, обозначени като Lift – Step 1, Fix – Step 2; Keratin Booster Step 3;
 • 3 чифта силиконови подложки в 3 размера от S до L;
 • Lash Lift Glue – за фиксиране на подложките;
 • други аксесоари, необходими за аминирането, като апликатори.

Нещото, което ме изненада положително, е, че всеки продукт се предлага в 10 сашета от по 0,5 милилитра. Това означава, че един комплект ви позволява да извършите цели 10 процедури за ламиниране на мигли в домашни условия.

Втората положителна изненада за мен бяха формулите на продуктите. На етикетите са посочени такива съставки като:

 • Абисиново масло;
 • масло от гроздови семена;
 • масло от авокадо;
 • кокосово масло.

Вероятно няма нужда да обяснявам, че тези съставки дълбоко подхранват и хидратират миглите. Те са отговорни и за ефективното възстановяване на структурата им. С една дума, комплектът за повдигане на мигли Nanolash се оказа точно това, което очаквах – първокачествен.

Първо повдигане на мигли у дома – как го направих?

Извърших повдигането на миглите на всяко око поотделно. Тъй като сама нанасях всички продукти, имах нужда да виждам какво правя. Внимателно прочетох инструкциите, включени в опаковката. Намирам ги за прости и лесни за следване.

Почистих миглите си, отделих горните от долните и прикрепих подложките. Избрах размер М, защото исках сравнително естествена извивка. След това нанесох всеки продукт в реда, в който е обозначен. Оставих всеки от тях върху миглите си за около 7 минути и го отмих, преди да нанеса следващия.

Нямах търпение да махна шаблоните. Веднага след като ги отлепих, резултатите бяха забележими. Миглите ми станаха:

 • по-дълги и по-гъсти;
 • красиво извити;
 • меки, гъвкави и блестящи.

Интересното е, че самият ефект продължи около 7 седмици. Мисля, че това се дължеше на лошото състояние на миглите ми. Следващия път, когато си направих ламиниране на миглите, ефектът продължи много по-дълго.

Efekt na laminirane na migli

Ламиниране на мигли в домашни условия с Nanolash – обобщение

Разбира се, не съжалявам, че си направих ламиниране на миглите в домашни условия с Nanolash Lift Kit. Миглите ми никога не са били толкова добре подхранени и не са изглеждали толкова хубави. Комплектът е продукт с първокласно качество. Мога да го препоръчам с чиста съвест на всички ви. Ефектът от процедурата е впечатляващ, а самият комплект издържа дълго време.