Наскоро имах възможност да изпробвам нова козметика от Vichy – 3D Dermablend. Намерих тестер в едно списание и реших да видя как действа и дали е наистина толкова чудесна. Основата 3D Dermablend от Vichy се препоръчва за момичета с мазна или в комбинация с кожа, склонна към акне. Интересното е, че на моят тестер прочетох, че козметиката може да се използва от хора с чувствителна кожа. По мое мнение, всяко момиче, чийто тен не е равномерен и кожата й има признаци на плашещо акне или пъпки, може да тества тази основа.

Готиното нещо е, че когато купите Vichy 3D Dermablend, вие получавате като подарък четка за нанасяне на основата. Прилагам козметиката с пръсти – просто я използвах като всеки крем. За съжаление ефектът не беше прекалено хубав. Лицето ми беше покрито с тъмни петна. Възможно е приложението с четка да е по-лесно и гримът да изглежда по-добре. Трябва да поработите доста, за да имате задоволителен краен резултат. Разбира се, консистенцията на Vichy 3D Dermablend е достатъчно еластична, така че приложението да бъде бързо и лесно. Прецизният апликатор улеснява дозировката на основата. Една епруветка съдържа 30 ml/1.0 fl. oz. от фон дьо тена; моят тестер беше достатъчен за две приложения.

Сега стигаме до интересната част, т.е. резултатите. Според производителя, 3D Dermablend от Vichy изравнява тена на кожата и покрива всички несъвършенства. Нещо повече, той кондиционира кожата, като се задържа до 16 часа и я предпазва от слънчевото излъчване (има SPF 25). Въпреки това, аз забелязах, че козметиката има по-скоро средно покритие, защото покрива само малки несъвършенства и продължава до 6 часа. За съжаление, 3D Dermablend не покрива всичките ми белези след акне и след няколко часа кожата ми започна да блести. Освен това, той подчертава сухата кожа и черните точки. От друга страна, козметиката не е тежка, така че не може да раздразни кожата – той е наистина лек и деликатен. Много е възможно продуктът да се грижи за кожата, тъй като се състои от екстракт от салицилова киселина и амазонски дървета.

3D Dermoblend от Vichy се предлага в четири нюанса: Opal, Nude, Sand и Gold. Моята извадка беше в нюанс на Nude. Това е доста тъмен цвят, поради което се различава значително от кожата ми. Мисля, че Opal ще бъде много по-добре за мен. И сега, време е за нещо интересно. Лицето, когато е покрито с фон дьо тен в нюанс на Nude, изглежда по-светло на изкуствена светлина и по-тъмно на дневна светлина. Бъдете внимателни, когато избирате нюанса си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *