Nanoil най-добрата кератинова маска за коса

Добро утро!

Днес съм ви подготвила нова публикация/ревю. Ще пиша за Nanoil Keratin Hair Mask, която е дълбоко възстановяваща процедура за слаба, увредена и чуплива коса. Точно като моята.

Дали тази козметика ми помогна? От какво е направена? Дарява ли с желаните резултати? Трябва ли да имате кератинова маска за коса у дома? Ще отговоря на тези въпроси по-долу. Нека да започваме.

Нека да спасим увредената коса!

Трябва да призная, че ми отне известно време, за да открия идеалната козметика за увредената си коса. Кератиновата маска от Nanoil не беше първият ми избор. Преди нея аз третирах кичурите си с арганово масло (оказа се, че е добро, но не достатъчно) и няколко други продукти, направени за увредена коса (без видими резултати). Дори опитах няколко домашни рецепти като маски с яйца. Сега знам, че е било за нищо, тъй като косата ми се нуждаеше от голямо количество кератин, особено когато беше изтощена.

А моята коса беше изтощена…

Очевидно бях виновна единствено аз, защото продължавах да използвам горещи стилизиращи инструменти прекалено често. Използването на кръгла четка със сешоара, лак за коса, преса, отново лак за коса, връзване на кичурите в стегната прическа, още лак за коса и тн. На кичурите ми им писна. Никоя коса не би могла да издържи на такъв тормоз. Накрая се оказах със суха, скучна, чуплива и прекалено третирана коса. За щастие това е в миналото.

Nanoil маска за коса с кератин

Богата на кератин маска от Nanoil

Най-накрая попаднах на Nanoil Keratin Hair Mask и само след едно нанасяне знаех, че е тази, която съм търсила през цялото време!

Това е най-красивата маска за увредена коса, която съм имала възможността да използвам. Много удобна черна опаковка (не е направена от стъкло, така че не се притеснявайте – няма да се счупи, ако я изтървете под душа), която е украсена със златни елементи. Обичам този дизайн <3

Очевидно това, което е вътре, е по-важно. В случая на Nanoil Keratin Hair Mask, съставът е точно толкова прекрасен, колкото опаковката, тъй като тази лека, ненатоварваща маска за коса е комбинация от кератин и пантенол. Сигурна съм, че всеки любител на косата знае за тях, защото тези 2 вещества са много важни за дълбокото подхранване, правилния растеж и като цяло са отговорни за поддържането на красивия външен вид на кичурите.

  • Кератин – възстановява, попълва празнините по повърхността на косъма и подсилва косата.
  • Про витамин В5 – хидратира, съживява и подобрява устойчивостта.

Трябва да подчертая, че кератиновата маска от Nanoil е невероятна, защото не съдържа никакви животински съставки (използваният кератин е изкуствен) и не е тествана върху животни. Ако сте веган, този продукт е за вас.

Ревю. Какви са предимствата от използването на Nanoil Keratin Hair Mask?

Сигурна съм, че искате да знаете как действа маската за коса с кератин от Nanoil. Мога да ви кажа, че действа невероятно. Наистина съм приятно изненадана.

Първа употреба:

Nanoil Keratin Hair Mask е с лека кремообразна текстура, която обгръща косъма нежно и го оставя копринено гладък само след едно нанасяне. Няма нужда да използвате много от продукта – количество колкото монета ще ви помогне да срешете и изгладите кичурите. Обожавам колко лесно се използва – трябва да го разпределите по влажната коса и да измиете след 15 минути. Обичам и начина, по който Nanoil Keratin Hair Mask ухае. След използването й за първи път, усетих, че моята (все още увредена) коса може да изглежда по-добре.

Ефекти след 3 седмици:

Очевидно, Рим не е бил построен за един ден, така че трябва да изчакате малко по-дълго, за да възстановите и подсилите косата. Все пак мисля, че отнема около 3-4 използвания на кератиновата маска от Nanoil, за да почувствате, че си е свършила работата, тоест аз успях да видя, че косата ми е станала по-мека, устойчива и гладка дълго след като е била измита. След около 10 дни забелязах, че има по-малко опадване и че е станала някакси по-гъста, плътна и бляскава. Накрая, няма вече наелектризирване, увредени краища и като цяло тя е много по-лесна за разресване и стилизиране.

Научих, че Nanoil Keratin Hair Mask наистина успява да:

  • възстанови в дълбочина косата отвътре.
  • подсили, подобри устойчивостта и да добави блясък.
  • предотврати чупливостта, изтъняването и увреждането.
  • накара косата да изглежда по-здрава и красива.

Nanoil кератинова маска за коса

Бих ли препоръчала тази маска за коса от Nanoil? Със сигурност! <3

Тя стига за дълго време, максимално ефективна е, ухае страхотно, оставя кичурите гладки след първото използване и успява да възстанови увреждането като никоя друга маска. Какво друго можете да искате?

За мен, кератиновата маска за коса от Nanoil е най-добрата. Тя ми помогна да се сбогувам с чупливата, наелектризирана и скучна коса, която беше увредена от стилизиране, главно с горещина. Вярвам, че този продукт може да помогне и на вас, тъй като грижата за увредените кичури и прекалено третираните такива дава резултати само когато е с правилните продукти. Nanoil Keratin Hair Mask със сигурност е този продукт.

Това е всичко за днес. Напълно препоръчвам тази маска за коса и ви каня да я тествате сами. Поздрави!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *