Искам да знам дали някога сте използвали серум за растеж на вежди. Споделете мнението си в коментарите, но преди да го направите се запознайте с моите опити да регенерирам и подобря невероятно тънките си вежди. Или поне те бяха такива преди.

Чух за Nanobrow от по-голямата си сестра, която ми го подари. Първо бях скептично настроена.

Кажете НЕ на грозните вежди. Защо да започнете да използвате Nanobrow?

Веждите ми бяха много досадни. Всяка сутрин се питах защо се налага точно на мен да трябва да реконструирам веждите си, вместо само да ги подчертая. Като цяло имах два проблема. Заради прекалено скубане, веждите ми бяха много тънки. На някои места нямах никакви косми. Трябваше да маскирам тези празнини всеки път, като рисувах малки чертички, приличащи на косъмчета. Сестра ми знаеше за този проблем и затова подаръкът й не ме изненада.

Въпреки скептичността ми, започнах да използвам Nanobrow. Бързо свикнах с вечерния си ритуал. Реших да използвам цялата опаковка. Най-лошото, което можете да стане, е да не ми помогне, нали?

Регенериране чрез разкрасяване. Как работи Nanobrow?

За моя огромна изненада забелязах първите резултати след само няколко седмици. Със сигурност проработи веднага, но това беше по-скоро регенериране отвътре. Така че през първите няколко дни, серумът не създаде видима разлика. Може би само една – веждите ми станаха лъскави и бяха по-добре хидратирани.

Най-приятният резултат дойде през втората седмица. Серумът на този етап може би е успял да подхрани, хидратира и регенерира космите отвътре. Тогава веждите ми:

  • станаха по-плътни,
  • появиха се нови косъмчета,
  • космите спряха да опадват.

Перфектните съставки. От какво е направен Nanobrow?

Как е възможно Nanobrow да е толкова ефективен? Това е главно, заради съставките, които подхранват и ускоряват растежа, включително и растителни екстракти. Това е формула, подходяща за вегани и за хора с чувствителна кожа, защото Nanobrow не съдържа съставки от животински произход, които мога да са дразнители като например боите или парабените.

Четири растителни екстракта са в основата на серума: екстракти от пшеница, соя, байкалски шлемник и корен от женшен. Всички те имат укрепващ ефект, като спират опадването на веждите и стимулират растежа. Някои от ценните съставки включват аргинин, провитамин В5, глицерин, други ревитализиращи и хидратиращи вещества: те допълват състава и по този начин Nanobrow успява да се справи с всички проблеми, свързани с веждите!

Как да използвате Nanobrow?

Както споменах по-рано, серумът се нанася лесно и процедурата бързо се превръща в навик. Всъщност две лесни движения са достатъчни, за да нанесете течната и безцветна формула. Може би това е заради удобния апликатор и формулата, която се абсорбира лесно – не знам.

Ако искате да знаете как да нанасяте Nanobrow по правилния начин, вижте тези съвети:

  1. Трябва да се нанася върху чиста кожа и след премахване на грима.
  2. Малко количество е достатъчно за добри резултати.
  3. Това е всичко! Наистина!

Най-добрият серум за вежди. Препоръчвам ли Nanobrow?

Като заключение, бих казала, че силно препоръчвам да опитате Nanobrow. Знам, че цената може да е страшна, но аз бих платила колкото е нужно за такива резултати. Помнете, че първо бях скептично настроена, защото веждите ми се нуждаеха от много помощ. Nanobrow успя и затова ще си го купя отново. Въпреки че не знам кога ще е това, тъй като имам още доста от тази опаковка 🙂

19 Коментара “Време е за красиви вежди! Nanobrow – най-добрият серум за вежди”

  1. Лиз Н.

    Ако препоръчате Nanobrow, нямам как да не си го поръчам:*

    Отговор
  2. Sara

    Имам го и го използвам! #teamnanobrow 😀

    Отговор
  3. love-only-me

    използвах го 3 месеца. сега съм в кратка почивка защото често пътувам и съм склонна да го забравям ;),веждите ми успяха да станат по-силни и плътни. те са красиви благодарение на nanobrow, така че съм съгласна с ревюто 🙂

    Отговор
  4. Софи

    Звучи супер яко. Търсих нещо подобно. Мога да го купя само от уебсайта на производителя?

    Отговор
    • oriental

      сигурно можете да го намерите другаде, но аз го взех от официален уебсайт, страх ме е от фалшификати. Наистина съм доволна от него

      Отговор
  5. Пепа

    … не съм напълно убедена … цената е висока и резултатите не са сигурни …

    Отговор
  6. Сузана

    О Б И Ч А М серуми, пълни с растения. <3

    Отговор
  7. beauty freak

    Изглежда супер. Запленена съм от него. Той не само изглежда страхотно, но и работи чудесно. Какво друго може да искаме?

    Отговор
  8. Катерина Н.

    Купих го седмица преди да излезе това ревю и се притесявах дали съм взела правилното решение. Накара ме да се чувствам сигурна, че си заслужава: нямам търпение за резултатите !!

    Отговор
  9. Йоанна

    Имах същия проблем като теб … редки и тънки вежди … 🙁 Мислиш ли, че Наноброу ще помогне?

    Отговор
  10. Мими

    Някой виждал ли е Наноброу по магазините? Имам нужда от него за подарък и вероятно няма да пристигне след 3 дни …

    Отговор
    • Поля

      Мими- ще дойде навреме, моя пристигна след 2 дни. Не мисля че го има по магазините

      Отговор
  11. Medusa

    Перфектен е! Обичам резултатите след нанобрау, веждите ми никога повече няма да са тънки, редки и грозни като преди.

    Отговор
  12. Инес

    Определено мисля да пробвам Nanobrow, потърсих препоръки от някой знаещ човек 🙂 Страхотно ревю, щще си го купя, благодаря!

    Отговор
  13. Тея К.

    Имам Nanobrow и го използвам вече повече от месец, все още има много останал, супер е ефективен и има перфектно действие, косъмчетата растат бързо, а целите вежди са здрави, просто невероятно!

    Отговор
  14. Дияна

    Нанобрау спаси веждите ми след неуспешна кола маска и те успяха да израснат наново, радвам се, че Nanobrow е помогнал и на други момичета.

    Отговор
  15. Milla

    Nanobrow не е толкова скъп, знаете ли колко струва Revitabrow? Той вече наистина е скъп и изобщо не си струва, тъй като можете да имате нещо по-добро на по-ниска цена!

    Отговор
  16. Y.

    Обикновено не пиша коментари, но Nanobrow работи идеално и си струва да отделя малко време, за да напиша мнение. 100% най-добрият серум, възхитена съм от него, опаковката, доставката и отстъпките <3 резултатите си струват парите!

    Отговор
  17. Изабел Б.

    Потвърждавам, след 3 седмици имах нови вежди!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *