Прилича на капки за очи, които можете да закупите в местна аптека. Съдържа екстракт от кофеин и зелен чай. Нещо повече, той работи най-добре, след като първоначално се охлади. Жените по цял свят го обичат. Позволете ми да ви запозная с: THE ORDINARY CAFFEINE SOLUTION ♥

С чисто удоволствие мога да заявя, че The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG е любимият ми от последния месец. Почти съм сигурна, че ще остане така и за идните месеци, защото никога няма да се откажа от него. Защо този серум от множеството очни серуми? Прочетете моя преглед по-долу.

Първо впечатление

Тук трябва да кажа, че за The Ordinary Caffeine Solution нямах добро първо впечатление. Чудо е, че не се уплаших от бутилката с пипета. Харесва ми козметика, която изглежда красива и има някакъв лукс към нея. Независимо от това, аз съм напълно способна да не обърна внимание на тъмната стъклена бутилка с бял етикет, защото действието на тази козметика е невероятно!

Как да използвате серумът The Ordinary?

Използвайте го като всеки очен серум, т.е. докосвайте го в кожата около очите. Най-добре е да го направите сутрин и вечер, така че продуктът да има интензивно действие и да осигури забележимо подобрение. Аз ви насърчавам да правите нежен масаж в областта на очите, защото тогава кожата е по-релаксирана.

ТрикКофеинът, охладен в хладилника, веднага ще премахне умората.

Какво е действието на The Ordinary Caffeine Solution?

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG:

  • ограничава тъмните кръгове и торбичките под очите;
  • елиминира симптомите на стрес и умора;
  • хидратира, подхранват и прави кожата еластична.

Действието на околоочния серум с кофеин и зелен чай се дължи на концентрирания и много прост състав, освободен от алкохол, силикон, парабен и животински съставки. Въпреки това, има малко растителни екстракти, например, обикновени полиподи, екзотични гъби, соя и торфен мъх. Всичко това е допълнено с хиалуронова киселина, карбамид и кофеин със стимулиращо действие (също във външната употреба). Звучи интересно, нали?

Моето мнение:

The Ordinary Caffeine Solution се абсорбира веднага след нанасянето и оставя кожата гладка. Охладеният серум осигурява облекчаване на кожата около очите и елиминира торбичките. След прилагането му, кожата е много мека и пълна с блясък. The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG е перфектният заместител на крем за очи за хора, които страдат от тъмни кръгове около очите и малки бръчки. Няма дразнене на кожата, така че може да се използва дори когато имате чувствителна кожа (както е при мен!). По мое мнение, този кофеинов серум е незаменим както за предотвратяване на бръчките, така и като продукт за минимизиране на първите видими признаци на стареене. Силно го препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *