Никога не съм си и помисляла, че може да бъда толкова обсебена.

Като цяло фокусирам по-голямата част от моето внимание върху спиралата или контуриращи палитри, а не върху сенките за очи.

Бих могла лесно да се сдобия с тях, т.к. имам някои основни „скучни“ нюанси и като жена, която винаги бърза, винаги работи и винаги тренира, просто си правя грима за очите на бързо и без да го обмислям твърде много.

Всичко ми се промени, когато положих ръцете си върху палитрата на сенки за очи на Anastasia Beverly Hills. Говоря за Modern Renaissance. Сега, гримът ми като че е от ренесанса. Не мога да пренебрегна тези красиви цветове. Продължавам да опитвам нови комбинации, когато си слагам грима преди или след работа.

Modern Renaissance е самодостатъчна палитра: не са необходими допълнителни телесни или други основни цветове, за да се направи цялостното оформяне на очите само с палитрата. Сенките за очи имат прекрасни цветове, които са силно пигментирани и имат копринена текстура. Козметиката е мека и не създава проблеми при смесване – дори и за тези, които са нови в гримирването.

Безпроблемността на приложението ме кара да смятам, че никога няма да спра да я използвам. Всеки път, когато съм доволна от ефекта се чувствам наистина като ренесансов художник.

Сенките за очи Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance са добре подредени. Горният ред има малко по-студени нюанси, докато долният ред съдържа топли нюанси, където доминират светлината, слънчевите цветове и тъмно розовото, което вървят добре с нюансите на цялата палитра. Вярвам, че чрез смесване на топлите и студените цветове, можете да получите страхотно, хармонично оформяне на очите.

По мое мнение сенките за очи дават безброй много възможности. Друго нещо, което си заслужава да се отбележи, е, че този продукт е с дълъг живот и че неговите нюанси на светло бежово могат да бъдат използвани и като хайлайтер за скулите. Освен това, палитрата е допълнена от висококачествена четка, която се среща рядко в такива палитри, тъй като повечето марки поставят качеството на сенките за очи над апликатора.

Опаковката всъщност е нещо, което не трябва да споменавам, нали? Тя просто ме остави без думи. Класическа и шик. Продадох душата си за няколко цветни квадрата.

Както и да е, преди да ме съдите, опитайте сами Modern Renaissance.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *