nanoil hair volume enhancer

Косата ви е гъста и тежка и ви е трудно да задържите обема? И при мен е така. Обемната прическа беше непостижима мечта освен ако не топирах кичурите и не сложех много лак за коса… Тогава фризьорът ми препоръча нов продукт, наречен Nanoil Hair Volume Enhancer – той преобрази изцяло външния вид на косата ми! Днес ще ви разкажа защо си струва да си вземете този страхотен спрей за обем!

Nanoil Hair Volume Enhancer – формула

Страхотната смес на съставки е тайната за добрите резултати. Веществата за подсилване на обема не са единствените, които трябва да се споменат, защото също има такива, които подхранват, възстановяват и защитават от увреждане! Като резултат кичурите са подхранени в дълбочина и постоянно предпазени от външни агресори като слънцето, минусовите температури, влажността, токсините във въздуха и други. Добавените кератин, пантенол, витамин Е и пшенични протеини за разкрасяване на кичурите, ги оставят по-бляскави и гладки, подсилват и възстановяват от корените.

спрей за по-обемна коса nanoil

Как да използвате Nanoil Hair Volume Enhancer?

Лесно е! Използвайте го като стилизиращ мус, например: върху мокра коса преди сушене и стилизиране. Напръсквате продукта, сресвате и стилизирате както обикновено. Аз посягам към дифузер и резултатите са страхотни! Красива, обемна коса през целия ден!

Ползи от Nanoil Hair Volume Enhancer

Просто казано, той доставя страхотен обем и лекота, естествен ефект, без втвърдяване на кичурите. Косата остава гладка, бляскава, мека и красива. Лесно се контролира, без наелектризирване е, не е плоска дори след много часове. Това е желаният ефект! Щастлива съм с резултатите и Nanoil Hair Volume Enhancer със сигурност ще остане в банята ми за дълго време.

От къде да купите спрея за обем от Nanoil?

Винаги пазарувам от www.nanoil.us и взимам някои от другите ми любими продукти като например кератиновата маска за коса и студено пресованото, естествено арганово масло. Препоръчвам купуването директно от производителя. Всички козметики от Nanoil са висококачествени, докато цените все пак са ниски. Кажете ми, ако някога сте тествали Nanoil Hair Volume Enhancer или други продукти от бранда. Любопитно ми е да разбера мнението ви – моля, напишете коментар! Това е за днес. Чао!

спрей за по-обемна коса nanoil