Мигли, мигли, мигли … ние сме луди за тях. Която от вас не е, то да бъде първата, която ще хвърли камъка;) … и аз не говоря за скалния прах, любими мои.

Миглите са същността на грима и гарантират, че лицето ви изглежда незабавно отпочило и дълбоко.

Можем да го контролираме и знаем как да го направим. Ето защо поставяме толкова много внимание върху избора на спирала. Обикновено има два критерия:

търговската марка (знам, че някои от вас може би са били обидени, дори и да предполагат това, но примамливите линии и миглите на моделите влияят на нашето въображение)

пръчката – това изглежда очевидно: имате любимата си форма на пръчката, така че изборът се стеснява до това дали пръчката трябва да бъде силиконова или синтетична. По-голямата част от жените избират синтетичната пръчица, защото просто я познават по-добре (и от по-дълго). Мнозина от нас погрешно вярват, че пръчката със силиконова четина може да сгъсти миглите. Междувременно силиконовата пръчица е тази, която с всяка година се налага все повече на пазара в сравнение със синтетичната пръчица. Силиконовата пръчка определено е по-прецизна и ефективна, няма издърпване на миглите, нито проблемът с поддържането й чиста.

Двете по-горе точки са достатъчни, за да се избере подходящата спирала, нали? Дали това са правилните критерии, спряко които покупката на спирала може да стане лесна?
Трябва да ви притесня, момичета.

Дори и ако Ева Лонгория ви каже, че си струва – не се затичвайте към магазина веднага. Отделете малко време и помислете за това, прочетете моето ръководство и само тогава пазарувайте.

Тук са тайните на добрата спирала:

  1. Опаковка – ние не обръщаме много внимание на това, но то е изключително важно. В много случаи се случва така, че гумената запушалка се придържа към върха и спира да изпълнява важната си цел. В резултат на това продуктът в излишък се утаява на пръчката – което не е от полза. Няма начин да сложа „това“ някъде близо до очите си. Солидната опаковка е задължителна и спомага за грижата на клиента.
  2. Пръчка – Да, тук всичко остава така, както е било – това е най-важното. Тя създава целия грим. Неправилната пръчка може да направи дори и най-добрата формула безполезна. Пръчицата, което е направена от силикон е прецизна и лесна за поддържане в чисто състояние … Предполагам, че не е нужно да казвате на никого колко важно е да почистите пръчката на спиралата си? 😉 Разбира се, аз съветвам срещу закупуването на странни пръчки, които ви карат да се чудите за употребата. Чудесно е, когато пръчката се стеснява към върха – това ще ви позволи да приложите спирала дори върху най-късите си мигли.
  3. Формулата на спиралата – не много от нас се замислят повече за съставките и дали формулата не е прекалено инвазивна. С други думи, дали маскарата освен грандиозния грим доставя нашите мигли с … нещо повече; нещо, което ги прави красиви и добре обработени, но също така ги кара да не падат след няколко месеца на прилагане на продукта.

Проверете вашата спирала за „нещо специално“, което може да помогне на миглите ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *