Увеличавам моя, когато видя някои вежди докато вървя по улицата.

Да, веждите, защото техните собственици загадъчно изчезват зад тях и първото нещо, което трябва да видите, са тези „вежди“, това е неестествено, комично и прекалено (изцяло безобразно?) и т.н.

За да запозная някои от вас с опасността, която се крие зад грима за вежди, подготвих списък с най-честите грешки при гримирането на веждите, така че ето ги:

  1. Твърде перфектни вежди —, които са направени с такава прецизност и отдаденост, че се вижда от далеч, че са фалшиви, скъпи дами. Те изглеждат хубави, бих казала, безупречни, но също така и разсейват от останалата част на лицето. Това (за съжаление) ги прави неестествени, така че хората с перфектни вежди изглеждат като извънземно или кукла. Тези вежди имат твърде голям стрес върху ръбовете и вътрешната част е твърде „оцветена“, т.е. пълна с гел, брилянтин или молив.
  2. Твърде геометрични вежди — Много момичета използват така наречените шарки за вежди. Те са чудесни, защото ви помагат да определите формата на веждите си, но наистина ли искате да разчитате изключително много на тях? Препоръчвам да се противопоставите, освен ако не искате да имате вежди направо от скица на архитекта.
  3. Вътрешната част на веждите е прекалено по-стресирана от края. Това е изключително често срещана грешка в грима за веждите. Много момичета погрешно вярват, че по-дебелата част се нуждае от повече продукти, отколкото от тясната част. Изглежда неестествено и създава малко изкривен външен вид.
  4. Изключително тънки вежди, създадени да имат еднаква дебелина по цялата дъга. За съжаление — тънките вежди никога не изглеждат добре. Те правят лицето ви гротеско и смешно. За мен това прилича на клоун. Аз съветвам против това:)

Има и грешки, свързани с кола маската…, но ще стигнем до тях следващия път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *